basleslimburg

Review

5 thoughts on “Review

 1. Rob HIRSCH

  Rob is gewoonweg een KLASSE DOCENT!!

  Naast dat Rob een super aardige kerel is heeft hij een groot (didactisch) vermogen in het lesgeven en heeft hij tevens een enorme ervaring als uitvoerend musicus.

  Rob heeft een engelengeduld tijdens het lesgeven waar ik heel veel respect voor heb!

  Zelf ben ik pas op mijn 50-ste begonnen met basles dus ook voor de ouderen-jongeren onder ons is Rob DÉ de docent die je wilt hebben. We hebben ook gewoonweg enorme LOL samen tijdens de lessen……….

  Zoek niet langer en bel Rob vandaag nog op voor een afspraak voor eerste les!

  Rob HIRSCH

 2. Maarten Meetens

  Ik speel al redelijk lang basgitaar, heb het mezelf aangeleerd maar op een bepaald ogenblik zit je dan toch vast gebrek aan progressie wegens gebrek aan kennis..
  Uiteindelijk toch beslist om les te volgen . Ik krijg nu iets meer dan een jaar les van Rob en heb lang niet meer zo veel plezier gehad aan het bas spelen dan het laatste jaar.
  Degelijk onderbouwde methode , je leert “gefundeerd” spelen en je maakt snel en deels onbewust progressie. Het moment dat je dit beseft en voelt is fantastisch!
  bedankt Rob!

 3. Patrick Mous

  Na 3 jaar zelf bezig te zijn geweest met de basgitaar besloot ik toch maar om les te gaan nemen. Via de muziekschool kwam ik terecht bij Rob. Ondertussen heb ik al 5 jaar les en het bevalt nog steeds uitstekend. Rob heeft zijn eigen lesprogramma, maar het is aan jezelf om daar vanaf te wijken. Voor Rob geen probleem. Hij weet je steeds weer op weg te helpen met de vragen waar je mee zit. Dankzij de lessen heb ik mezelf snel en goed kunnen ontwikkelen op de basgitaar. Daarnaast is Rob een fijn persoon die veel geduld heeft en snapt dat ieder mens anders is in het ontwikkelen van zijn skills.

 4. Paul Hendrix

  Drie jaar geleden de stap naar de contrabas gemaakt, het bleek 10 x moeilijker maar ook 10 x mooier dan ik had gedacht. Na een gedegen basis op de Academie in Maasmechelen was er behoefte aan gerichte persoonlijke les.
  Rob legde meteen de vinger op een aantal zwakke punten en kwam met duidelijke praktische aanwijzingen die inmiddels hoorbare vruchten afwerpen.
  Ik speel in Happy & The Two Tones een professioneel trio met contrabas, gitaar en zang, waar het gezien de beperkte bezetting behoorlijk nauw luistert en kan nu na een paar maanden les hoorbare verbeteringen op de live opnames waarnemen.
  De les aan huis is bijzonder aangenaam, je hoeft niet met het instrument te slepen.
  Rob heeft een prettige persoonlijkheid en is een gedreven leraar met evidente passie voor het instrument.

  Met dank, bassist van Happy & 2 Tones.

 5. Han Verbiesen

  Ik speel basgitaar in een Big Band en sinds een jaar contrabas in een harmonieorkest, en heb nu les op contrabas. De lessen zijn kort samengevat: gedegen en goed.
  De docent heeft een enorme ervaring met allerhande muziekstijlen, dat is een grote pre.
  Verder is er naast de reguliere les, altijd tijd voor practische tips waar je
  tijdens het instuderen van stukken voor je orkesten tegen aan loopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *