basleslimburg

Over de leraar

Mijn naam is Rob Zeguers en ik ben actief beroepsmuzikant. Zowel op basgitaar als op contrabas speel ik in kleine tot grote producties. Van bandjes in kroegen tot orkesten in hallen.

Op basgitaar heb ik gespeeld met Andrea Bocelli, KT Tunstall, O’G3NE, Nick & Simon, Glennis Grace, Karin Bloemen, Ruben Hein, Alain Clark, Van Velzen, Do, Margriet Eshuijs, Petra Berger, Liesbeth List, Lee Towers, Anita Meyer, Stef Bos, Oleta Adams, Helmut Lotti, Dana Winner, Alessandro Safina en vele anderen.

Als contrabassist speel ik in het orkest van Symphonica in Rosso en deed ik meer dan 10 jaar Night Of The Proms. Ik heb veel ervaring met het spelen in harmonieorkesten.

Al meer dan 15 jaar geef ik les aan muziekscholen in Nederland en Belgiƫ. Zo heb ik mijn lesmethode en materiaal steeds verder kunnen ontwikkelen. Kernbegrippen zijn maatwerk, kwaliteit, en betrouwbaarheid. Mijn ervaring in het beroepsveld neem ik mee in de lessen.

Conservatoriumdiploma contrabas klassiek

Conservatoriumdiploma basgitaar lichte muziek

Op YouTube:

Met Alain ClarkeNick & Simon, Glennis Grace en O’G3NE, Symphonica in RossoGuido’s Orchestra, The Jack Million Band, Dana Winner

Op Uitzending Gemist:

Marathon tegen Kanker, Max Kerstconcert

Op Spotify:

Ik lever ook basstracks voor homerecording!

www.basstrackrecording.nl